Overzicht trainingen en workshops

Hieronder treft u ons overzicht met trainingen en workshops aan. Selecteer een categorie om enkel trainingen over een bepaald onderwerp te tonen. Staat er niet de training of workshop tussen of heeft u aanvullende vragen? Neem dan contact met ons op.

Basisstatistiek voor kwaliteitsmanagement (met Excel)

Veel kwaliteitsafdelingen zitten op een enorme berg data, waar zeer waardevolle informatie aan te onttrekken is. Maar in veel gevallen onbreekt de vaardigheid van data analyse en het inzicht wat precies met de data te doen en welke informatie deze in zich dragen. Daar zouden we veel meer mee kunnen doen.

Basismethodieken voor kwaliteitsmanagement

Om de kwaliteit van producten en diensten te borgen of te verbeteren is inzicht in het voortbrengende proces noodzakelijk. Om daar zicht op te krijgen moeten we op de één of andere manier de informatie over de werking van het proces boven tafel krijgen.

Opzetten Kwaliteitsmanagement Scoreboarden

Een goed overzichtelijke rapportage in de vorm van de scoreboard maakt indruk en geeft ook inzicht. De opzet is daarbij dat nieuwe data toevoegen direct leidt tot aanpassing van de scoreboarden en niet tot ingewikkelde handelingen binnen Excel. Eenmaal opgezet moeten deze scoreboarden hanteerbaar blijven bij nieuwe data.

Product FMEA (toegepast op eigen product)

Een DFMEA (Design Failure Mode and Effect Analysis) of een product FMEA is een gestructureerde risico analyse van een product. Het opstellen van de DFMEA is een vast onderdeel van de productvrijgave.

Proces FMEA (toegepast op eigen proces)

Een PFMEA (Process Failure Mode and Effect Analysis) of een proces FMEA is een gestructureerde risico analyse van een proces. Het opstellen van de PFMEA is een vast onderdeel van de procesvrijgave.
U gebruikt een verouderde browser!

Werk uw huidige browser bij naar de laatste versie. Update mijn browser nu

×